У Техасі знайшли покинутий спорткар Lotus 1988 року (Відео)

Британський спорткар Lotus Esprit 1988 року зберігався в гаражі, який пізніше був знищений сильним ураганом

У Техасі виявили спорткар Lotus Esprit 1988 року. Автомобіль виявив місцевий житель, після того, як придбав у власність ділянку землі. За його словами, машина перебувала в сараї, однак, 20 років тому потужний ураган зніс будівлю. Таким чином, спорткар залишився стояти фактично в чистому полі, повідомляє The Drive.

Новому власникові Lotus Esprit виявився не потрібним і він продав його американцеві Аарону Банчу, який вирішив повністю відновити британський спорткар. Він підкреслив, що в майбутньому збирається подарувати машину своєму синові в якості першого автомобіля. Про незвичайну історію цієї машини він розповів в ролику на YouTube-каналі Number 27.

За словами Банча, спочатку машина була в дуже сумному стані. У спорткар не вистачало декількох коліс, а салон виявився практично повністю знищеним. При цьому 2,2-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом виявився на місці. За словами власника спорткара, доведеться докласти деяких сили, що б агрегат знову міг видавати 210 кінських сил.


Не пропустіть