Skoda представила нову спецверсію Octavia Sportline (Фото)

Флагманський Superb був першим автомобілем Skoda, який отримав обробку Sportline ще в 2015 році. Тепер настала черга Octavia створити свій перший в світі рівень обробки салону Sportline. Модель отримає косметичні зміни в стилі RS без додаткової продуктивності, зарезервованої для високопродуктивних версій.

Чорні елементи дизайну відокремлюють Sportline від більш низьких рівнів обробки салону, а також тонкий задній спойлер для версії з ліфтбеком. Octavia Sportline доступна в кузові універсал і оснащена 17-дюймовими колесами з полірованим чорним відтінком. Вибрані моделі можна замовити колеса на 18 і 19 дюймів. Значки Sportline завершують зміни зовні.

Інтер’єр починається як Octavia в обробці Style, а потім додаються декоративні смуги чорного кольору рояля разом зі спортивними сидіннями з вбудованими підголівниками. Кермо прикрашає логотип Sportline, а на порогах передніх дверей – напис Octavia. У стандартній комплектації Skoda буде продавати нову версію. Вона знаходиться між Style і RS з портом USB-C в дзеркалі заднього виду, щоб водієві було легше прикріпити відеореєстратор.

Версія Sportline доступна з безліччю бензинових, дизельних, газових, помірно-гібридних і підключаємих гібридних силових агрегатів. Залежно від вибору трансмісії він може бути з переднім або повним приводом, а також з 6МКПП або 7КАПП з подвійним зчепленням. Новиною стало поява двигуна Skoda 2.0 TSI потужністю на 190 к.с.

За доплату Octavia Sportline можна замовити з системою DCC Dynamic Chassis Control, що пропонує не менше 15 налаштувань амортизаторів, від комфортних до спортивних.

Виробник поки не повідомив, коли нова версія з’явиться у продажу.


Не пропустіть