Kia випустила бюджетний семимісний кросовер за $ 13 000 (Фото)

Компанія KIA представила семимісну версію компактного кросовера KIA Sonet, яка була розроблена спеціально для ринку Індонезії. Вартість новинки стартуватиме від 13 тис. доларів.

Нагадаємо, оригінальний п’ятимісний KIA Sonet був створений для Індії, де на автомобілі довжиною менше 4 м діє істотно знижений транспортний податок. В Індонезії подібних законів немає, тому там з’явилася модифікація моделі з трьома рядами сидінь.

Довжина нової версії KIA Sonet склала 4120 мм, що на 125 мм більше індійського варіанту. При цьому розмір колісної бази не змінився – 2500 мм. Зовні новинка відрізняється від оригінального кросовера лише збільшеним заднім обвісом, завдяки чому стало можливо поява двох маленьких сидінь на третьому ряду.

Під капотом семимісного KIA Sonet встановлений безальтернативний 1,5-літровий бензиновий двигун, що розвиває 115 к.с. і 144 Нм крутного моменту. Мотор може працювати в поєднанні з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, або з варіатором. Привід – виключно на передні колеса.

Що стосується інтер’єру Sonet, центральне місце займають високотехнологічний цифровий дисплей і приладова панель, об’єднані в єдиний елемент. Вперше в субкомпактному сегменті споживачам пропонується система – з сенсорним екраном розміром 10,25-дюймів і навігаційною системою з технологією UVO Connected. Вентиляційні отвори в панелі приладів мають металевий візерунок з гравіюванням у формі алмазу.


Не пропустіть