Представлено 731-сильну версію купе BMW M2 (Фото)

Команда німецьких тюнерів представила прощальну версію для нинішнього покоління «зарядженого» компактного купе BMW M2, яка отримала назву Finale Edition.

За основу для проекту був узятий BMW M2 у виконанні Competition з приводом на задні колеса і рядним шестициліндровим двигуном, що забезпечує більшу потужність при порівняно невеликій масі машини. Прощальна версія «зарядженого» компактного купе нинішньої генерації від компанії Lightweight отримала назву Finale Edition.

Новинка отримала не тільки акцент на чорному кольорі, але і доопрацьовану силову установку, якій позаздрять навіть деякі виконання M. Так, під капотом розмістився все той же агрегат від M2 Competition, який форсували до 731 к.с. потужності і 880 Нм крутного моменту. Правда динамічні характеристики своєї моделі тюнери поки не розкривають.

Крім установки нових даунпайп Zeller HJS 2x; 200, Lightweight M2 Competition Finale Edition також отримав шасі Pro Street, розроблене спільно з тюнінг-ательє Eibach. Воно дозволяє регулювати відскік і стиснення пружин. Гальмівна система BMW M Performance доповнена комплектом охолодження, а гальмівні магістралі закриті в сталевій обмотці.

Також M2 Competition Finale Edition оснастили карбоновими деталями кузова і комплектом 19-дюймових кованих легкосплавних дисків. Інтер’єр практично не зазнав змін, тільки рульове колесо обтягнули алькантарою і прикрасили синіми кнопками. Сині акценти зустрічаються також і на важелі короткоходного перемикача CAE і анодованих педалях.


Не пропустіть