Презентовано електрокар з запасом ходу 1000 км (Фото)

Китайська компанія Zhilj, яка є спільним підприємством SAIC, Zhangjang Hi-Tech та Alibaba Group, презентувала свій новий електрокар Zhlij L7. Модель може розганятися від 0 до 96 кілометрів на годину за 3.9 секунди. До головних фішок моделі слід віднести систему безпілотного керування та ефективну бездротову зарядку.

Також ключовим параметром є те, що це перший електрокар з систему бездротової зарядки потужністю 11 кВт, у якої заявлена ефективність на рівні 91 відсотка. Від одного заряду електрокар зможе проїхати 80 кілометрів. Буде дві версії – з акумулятором об’ємом 93 кВт/г та запасом ходу 615 кілометрів, а також з акумулятором 118 кВт/г та запасом ходу 1000 кілометрів.

В плані дизайну Zhilj L7 – суміш класики та футуристичності. Модель оснащена 4К-дисплеєм з діагоналлю 39 дюймів, який буде розташований на всю ширину приборної панелі. В якості програмного забезпечення тут буде встановлена операційна система власної розробки.

Очікується, що електрокар повноцінно покажуть в рамках Шанхайського автосалону, продажі повинні стартувати вже наступного року. На жаль, на даний момент ціни на обидві версії, а також інформація про наявність за межами Китаю поки залишаються невідомими.


Не пропустіть