Продемонстрували найкрасивішу версію суперкара Porsche Carrera GT (Відео)

Компанія The TFJJ оприлюднила в YouTube ролик з темно-оливково-зеленим Porsche Carrera GT, який є частиною колекції Octane Collection. Автомобіль вражає зовнішнім виглядом і відмінним мотором.

У період з 2004 по 2006 роки німецький бренд Porsche випустив 1500 тисячі спеціальних суперкарів Carrera GT, але продав тільки 1270 одиниць. Одна з таких машин, пофарбована в стильний колір, була продемонстрована на відео компанією The TFJJ. На перший погляд вона може здатися виключно чорною, але насправді пофарбована в оливково-чорний колір, який переливається на сонці в зелений відтінок. Автомобіль виглядає чудово, а прикрашає загальну картину коричневий інтер’єр Ascott.

Однією з найбільш примітних деталей в Porsche Carrera GT є його атмосферний двигун V10, що розташовується за сидіннями. У новому відео можна почути, як працює потужний агрегат, і це по-справжньому вражає. Не треба дивуватися, що багато хто вважав Audi A8 серйозним конкурентом GT.

Німецька комплектація знаходиться нині в Британії, що трохи здивувало публіку. Вона дивується, яким чином Carrera з фарбою, що вимагає яскравого сонячного світла, потрапила в вічно дощову Британію, але саме там зараз цей шикарний транспорт. Він виставлений на продаж, і точно коштує не маленьких грошей.