На дорогах загального користування зняли Kia Sportage нового покоління (Відео)

Південнокорейська компанія Kia готується представити нове покоління свого популярного кросовера Sportage. Точної дати прем’єри новинки поки не відомо, це повинно відбутися в найближчий час. А поки «Кіа» продовжує дорожні випробування «паркетника». «Шпигунське» відео з тестів нового «Спортейдж» опублікували на одному з корейських каналів в Youtube.

Автомобіль зняли в Південній Кореї, машина щільно прихована камуфляжем. З того, що можна зрозуміти, кросовер отримає іншу решітку радіатора, яка стала більшою, складну світлодіодну оптику і похилий дах. Кросовер буде виглядати більш солідно. В його основі лежить та ж платформа, на якій побудований новий Hyundai Tucson. У моторній гамі будуть наддувні двигуни і «атмосферники», а також новий агрегат об’ємом 2,5 літра потужністю 190 кінських сил. Крім того, буде гібридна версія на базі 1,6-літрового мотора.

У салоні з’явиться великий екран, під яким візуально будуть об’єднані цифрова панель приладів і дисплей інформаційно-розважальної системи. Схожий можна бачити в новому Sorento. В оснащення Kia Sportage наступного покоління увійде велика кількість різних систем безпеки і електронних помічників водія.