Гібридний автомобіль Toyota Prius перетворився в екстремальну машину для полювання (Фото)

Інженери тюнінг-ательє Starwood Customs, розташованого в Далласі, розмістили фотографії свого нового проекту. Гібридний автомобіль Toyota Prius отримав змінений кузов і модернізовану ходову частину, що дозволило перетворити його в «ідеальну машину для полювання».

Головна відмінність нового проекту Starwood Customs, який отримав назву Predator Prius, – змінена задня частина кузова, в якій встановлена ​​майданчик з лавкою і упорами, а також чохлами для мисливських рушниць.

Спереду машини з’явився потужний силовий бампер з інтегрованою лебідкою. Також на капоті з’явився свого роду багажник, на якому можна перевозити здобуту на полюванні тушу великого звіра. Ще один багажник з’явився на даху машини, але він зайнятий запасним колесом і додаткова діодна “люстра”. Кузов гібрида пофарбували в матовий оливково-зелений відтінок, який робить машину в дикій природі більш непомітною.

Крім того, новий Toyota Predator Prius отримав модернізовану ходову частину, проте на знімках деталі не видно, за винятком встановлених високопрофільних шин на оригінальних колісних дисках. Розробники Predator Prius відзначають, що ідеальним для полювання автомобіль робить його гібридний силовий агрегат, який дозволяє пересуватися практично безшумно лише на електротязі.


Не пропустіть