Volkswagen анонсував прем’єру найшвидшого кросовера з лінійки ID (Відео)

Стало відомо про те, що новий спортивний електрокар Volkswagen ID.4 GTX буде офіційно презентовано вже завтра, 28 квітня 2021 року.

Автовиробник показав лише деякі незначні деталі про новий кросовер. Так, тизер починається з огляду передньої оптики ID.4 GTX, яка в точності копіює базовий VW ID.4. Потім показані задні анімаційні ліхтарі і повітрозабірники бампера.

Після чого у відеоролику демонструється інтер’єр, показуючи шкіру з червоною прошивкою, імовірно знаходиться на приладовій панелі ID.4 GTX. Також виробник вказав і комбіноване енергоспоживання ID.4 GTX: від 19,8 до 18,1 кіловат-години на 100 кілометрів. Для порівняння, звичайний ID.4 споживав в півтора рази менше.

Деякі подробиці про ID.4 GTX все ж є. Так, запас ходу буде набагато менше, ніж у стандартної моделі, але кросовер буде більш потужним і отримає повний привід. Очікується, що на розгін до 100 км/год електрокар буде витрачати до 6,2 секунди, що на 2,3 секунди швидше, ніж у звичайного ID.4.

Нагадаємо, що німецький концерн планує електрифікувати свої автомобілі вже до 2025 року – на той час буде випущено близько 20 нових електрокарів. Наприклад, тижнем раніше на шанхайському автосалоні був представлений трьохрядовий ID.6.


Не пропустіть