Новий Kia K9 вперше сфотографували без камуфляжу (Фото)

Прем’єра оновленого флагманського седана Kia K9 повинна відбутися в найближчі кілька тижнів. Сьогодні в Мережі з’явилися свіжі фотографії прототипу цієї моделі, який був повністю позбавлений маскувальної камуфляжної плівки.

Судячи по знімках, автомобіль отримає новий логотип «Kia», фари складної форми і більш грановану радіаторну решітку, ніж була у його попередника.

Задня частина, в свою чергу, буде відрізнятися від попередниці куди більш серйозними змінами, обзавівшись іншою оптикою, що складається з ліхтарів з іншої LED-начинкою і об’єднаною вузькою світловою смугою. Ніша під номерний знак переїде з кришки багажника на бампер, а патрубки вихлопної системи змінять форму і збільшаться в розмірах.

Про моторну лінійку рестайлінгового Kia K9 поки нічого невідомо. Ймовірно, преміальний седан збереже актуальний 3,8-літровий бензиновий агрегат V6 GDI і 3,3-літровий «бітурбо» двигун потужністю 315 і 370 кінських сил відповідно. Трансмісія, як очікується, також залишиться без змін. Зараз флагман Kia комплектують 8-діапазонним “автоматом”. Привід у K9/K900 моделі може бути як заднім, так і повним.

Офіційна презентація оновленого седана Kia запланована на середину-кінець травня 2021 року.


Не пропустіть