Кросовер Dacia Bigster: з’явилися нові подробиці

На початку 2021 року відбулася віртуальна прем’єра концепт-кара Dacia Bigster, що є передвісником нового серійного кроссовера румунської марки. Автомобіль повинен увійти в список трьох нових моделей, які з’являться в лінійці французького суббренда до 2025 року. Напередодні про цей проект стали відомі свіжі подробиці.

Як стверджують німецькі ЗМІ, товарний Bigster стане першою моделлю з новим логотипом Dacia, який зовсім недавно був запатентований головною компанією Renault. Кросовер надійде в продаж першим з трьох новинок бренду, запланованих до 2025 року, і розташується в модельній лінійці автовиробника на щабель вище Duster.

Автомобіль запропонують як з двигунами внутрішнього згоряння, так і з гібридними силовими установками. З точки зору цін новий Dacia Bigster буде позиціонуватися як конкурент таких популярних моделей, як Skoda Karoq і Volkswagen Tiguan, але за розмірами виявиться ближче до більших автомобілів, таким як Skoda Kodiaq.

В основі серійного Bigster лежатиме платформа CMF-B, на якій планують будувати всі нові Dacia. У Renault обіцяють, що новий кросовер румунського суббренда стане відмінним співвідношенням ціни/якості, пропонуючи прайс близький до цін більш компактних моделей.


Не пропустіть