Новий BMW 5 series (G60) вперше показався в Мережі

Компанія BMW в даний час займається розробкою нового покоління седана 5 series. Незважаючи на те, що вихід моделі восьмої генерації чекають тільки в 2024 році, в Мережі вже з’явилося передбачуване зображення новинки.

За попередньою інформацією, наступна «п’ятірка» буде значно відрізнятися від машини поточного покоління, дизайн стане більш футуристичний. На думку незалежних дизайнерів, баварська «четирехдверка» отримає вузьку головну оптику, повітрозабірник і лаконічні противотуманки, інтегровані в нижню частину переднього бампера, а також грати радіатора у вигляді великих фірмових «ніздрів».

Інтер’єр нової BMW 5 series, як очікується, буде перегукуватися зі старшою «сімкою»: традиційну передню панель змінить аналог з двома екранами. Один стане віртуальним щитком приладів, а другий, розташований по центру, буде відповідати за «мультімедійку». В цілому подібна архітектура салону через три роки, ймовірно, з’явиться у всіх новітніх моделей бренду.

Про технічну складову новинки з заводським індексом G60 офіційної інформації поки немає. Передбачається, що в списку оснащення «восьмого» BMW 5 series виявиться автопілот третього рівня. У моторну лінійку, ймовірно, увійдуть бензинові двигуни; дизелів, які зараз зовсім не шанують в Європі, не передбачено. Також у моделі будуть версії підключаються гібридів. У сімействі очікується і повністю електричний варіант.