Кросовер Renault Arkana пройшов знаменитий «лосиний тест» на відмінно (Відео)

Фахівці іспанського автомобільного видання «km77» випробували кросовер Renault Arkana\. В рамках так званого «лосиного тесту» перевірялася його стійкість під час різкого перестроювання чи об’їзду перешкоди на дорозі (наприклад, дикого тваринного).

Незважаючи на песимістичний настрій журналістів французький «паркетник» виявився добре підготовлений до екстреного маневрування. Кросовер пройшов «Лосиний тест» на швидкості в 77 кілометрів на годину, що вважається відмінним результатом для компакт-кросовера C-класу.

Водій, який перебував за кермом Arkana в ході тесту зазначив, що під час маневрування відчував себе впевнено: «рульове управління точне, підвіска правильно регулює на різкі перестроювання, а електронні системи стабілізації не зупиняють машину різко». Навіть підняте в ході маневру на 5 см від землі заднє колесо, що зазвичай вважається не надто хорошою поведінкою автомобіля в таких ситуаціях, не викликало в водія будь-якого занепокоєння.

За результатами випробувань іспанські журналісти похвалили Renault Arkana, назвавши його “кросовером з кращими характеристиками серед тих, що вони тестували в 2021 році”.