На аукціоні продадуть рідкісний арабський суперкар з «Форсажу» (Фото)

Рідкісний суперкар Lykan HyperSport від еміратської фірми W Motors виставлять на продаж на майбутніх торгах RubiX. Автомобіль відомий тим, що був знятий у фільмі «Форсаж 7».

Заснована дев’ять років тому в Лівані компанія W Motors є першим творцем найшвидших і елітних машин на Близькому Сході. Спеціально для кінострічки “Форсаж 7» випустили десять модифікацій Lykan HyperSport, і дев’ятеро з них були знищені в ході знімального процесу.

При цьому фірма сконструювала тільки сім автомобілів, які не задіяли в зйомках і продали клієнтам. Ціна кожного досягає 3,4 мільйона доларів. Це зробило Lykan HyperSport одним з найбільш дорогих серійних автомобілів свого часу.

Отримало статус «першого арабського суперкара» купе було розроблено W Motors разом з італійським ательє StudioTorino. У рух його приводить твін-турбомотор ємністю 3,7 літра від німецької компанії RUF Automotive.

Агрегат взаємодіє з двома зчепленнями і семиступінчастим “роботом”, генеруючи 780 к.с. і 960 Нм. Перші 100 км/год він набирає за 2,8 секунди при максимальній швидкості 395 км/год.


Не пропустіть