Кросовер Chery X-С першим отримає новий стиль бренду (Фото)

Компанія Chery поділилася в соцмережах тизерами нового кросовера, який повинен першим серед моделей бренду обзавестися новим фірмовим стилем.

Китайська преса пише про те, що первісток «Чері», розроблений в рамках так званої «епохи 4.0», отримає назву XC, хоча на кузові можна помітити напис T190.

Судячи з тизера, на зображеннях показаний вже близький до виробництва концепт-кар, а може бути навіть і серійна модель. Chery розкриє карти вже в другій половині 2021 року, а почне продажу XC роком опісля.

Новій моделі дісталася новомодна 2-ярусна головна оптика з ДХВ хитромудрої форми зверху, під якими розташувалися блоки фар, протитуманні фари і поворотники. Крім того, автомобіль відрізняється незвичайною решіткою радіатора з візерунком у вигляді мозаїки, витаючим дахом, наявністю спойлера на кришці багажника, а також задніх ліхтарів, об’єднаних світловою плашкою, на якій нанесено назву бренду.

Про технічну сторону кросовера XC залишається тільки здогадуватися. В якості двигуна для новинки цілком може виступити новий 2-літровий бензиновий турбомотор TGDI серії Kunpeng, що працює в парі з окремим електричним агрегатом на задній осі. Ним будуть комплектувати заряджаємий гібрид Tiggo 8 Plus PHEV. У цій моделі його віддача складе 261 кінську силу і 400 Нм крутного моменту.

Новий Chery XC після дебюту на батьківщині практично напевно відправлять на експорт.


Не пропустіть