Renault представила новий седан Taliant, який замінив Logan (Фото)

Renault опублікувала фото і подробиці про нову модель – седан Taliant, який прийшов на зміну Symbol – це назва другої генерації Logan для ринку Туреччини. Ціни відомі, продажі стартували.

Renault Taliant створений на модульній платформі CMF-B. Габарити новинки ідентичні європейським Dacia Logan третьої генерації: колісна база дорівнює 2649 мм, довжина – 4396 мм, ширина – 1848 мм (без урахування дзеркал), висота – 1501 мм. Таким чином, новий Taliant виявився на 47 мм довшим і на 115 мм ширше!

Лінійка двигунів включає в себе атмосферний 65-сильний агрегат і 90-сильний турбомотор. Обидва можуть агрегатуватися з 5-ступінчастою МКП, для більш потужної версії доступна безступінчата трансмісія. Також Renault Taliant можна буде купити з біпаливним двигуном потужністю 100 к.с.

У базову комплектацію Joy входять ABS, ESC і система екстреного гальмування, фронтальні і бічні подушки безпеки спереду, кондиціонер, ЕСП передніх дверей, радіосистема з USB і Bluetooth.

У другій і останній доступній версії виконання для Taliant – Touch – з’являються зовнішні дзеркала з електроприводом і обігрівом, електросклопідйомники задніх дверей, мультимедіа з 8-дюймовим тачскріном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, датчики світла і дощу, задній датчик парковки (камера заднього виду – опціонально), клімат-контроль.

Торговельне найменування Taliant зареєстровано і в Бразилії, тому не виключено, що модель прийде в цій країні на місце Logan.


Не пропустіть