10 кращих позашляховиків по співвідношенню ціна-якість

Позашляховики стають все більш популярними, і з’являється безліч нових моделей. Експерти склали рейтинг позашляховиків з найкращим співвідношенням ціни і якості, передає «Твоя Машина».

1. Volkswagen Touareg

Сильними сторонами цієї машини є просторий салон і великий багажник, що вміщає 810 літрів. Автомобіль оснащений бензиновим двигуном на 249 к.с. і 8-ступінчастим “автоматом”. Також передбачені превентивна система безпеки, адаптивний круїз-контроль і асистент паркування.

2. BMW X3

Автомобіль має дорожній просвіт 204 мм, мотор потужністю 190 к.с., 8-ступінчастий “автомат” і повний привід. Ходова частина більш надійна за рахунок незалежних пружинних підвісок. Просторий салон надасть комфорт пасажирам і водієві.

3. Toyota Highlander new

Повнопривідна машина з «автоматом» і кліренсом 204 мм відрізняється прохідністю і місткістю. Під капотом встановлений двигун внутрішнього згоряння на 249 к.с., а в просторий салон поміщається сім пасажирів.

4. Volkswagen Tiguan

Дорожній просвіт 200 мм забезпечує позашляховик прохідністю, а двигун на 125 к.с. – економічним споживанням палива. На 100 км витрачається всього 6,5 літра. Коробка передач механічна.

5. Toyota RAV4

За рахунок надійної трансмісії і 6-ступеневого варіатора вкупі з повним приводом машина відмінно долає як міські вулиці, так і бездоріжжя. Рухає автомобілем двигун на 149 к.с., що витрачає на 100 км 7,4 літра палива.

6. Nissan Qashqai new

П’ятимісний салон дає пасажирам комфорт і простір. Машина з кліренсом 200 мм обладнана двигуном потужністю 115 к.с. і 5-ступінчастим варіатором, тому пересічена місцевість не є проблемою для цієї моделі.

7. Chery Tiggo 2

Позашляховик відрізняється надійною електронікою, в яку входять система безпеки, допомога на старті і контроль тиску в шинах. Під капотом знаходиться мотор на 126 к.с., а дорожній просвіт становить 184 мм.

8. Renault Sandero Stepway

6-ступінчастий “автомат” цієї моделі відразу освоїть навіть новачок, а бензиновий двигун на 102 к.с. і передній привід забезпечать комфортне пересування на дорогах з різним покриттям.

10. Land Rover Range Rover

Модель оснащена гібридним агрегатом Об’єм 1997 літрів і потужністю 301 к.с., повнопривідною трансмісією і АКПП. Машина відрізняється не тільки прохідністю, але і наявністю систем безпечного старту, екстреного гальмування і парктроника.


Не пропустіть