Рідкісний Ford GT MK II 2020 за неймовірні $ 1,87 млн (Фото)

Концерн випустив всього 45 екземплярів Ford GT MK II, який вийшов в 2020 р. Один з них реалізували на аукціоні за неймовірну суму в $ 1,87 млн. До заходу, організованого Mecum Auctions, передбачалося, що цей екземпляр буде продаватися за ціною від $ 1, 6 до $ 1,7 млн. Очевидно, був покупець, який дійсно хотів машину і має намір віддати за автомобіль ще більше. Вартість GT MK II становила $ 1,2 млн. На нього не поширюються дворічні обмеження на перепродаж дорожнього GT. Таким чином, початковий власник автомобіля пішов з дуже хорошим прибутком.

Всі представники моделі унікальні, ця машина виділяється яскраво-синім забарвленням кузова. Ліврея була навіяна виглядом спорткара Ле-Мана, на якому їздив Кен Майлз. Це означає, що переважна більшість елементів екстер’єру пофарбовано в блакитний відтінок, доповнений відтінками королівського синього і червоного відтінків на крилах в передній частині. Акценти благородного синього тривають на кінцевих пластинах заднього крила.

Оскільки автомобіль обмежений використанням гусениць, Ford відправився в місто з оновленням його аеродинаміки, встановивши заднє антикрило, дифузор з вуглецевого волокна, виготовлений на замовлення передній спліттер і нові катки, які забезпечують на 400% більше притискної сили, ніж у дорожнього GT. Зміни внесли і в 3,5-літровий двигун EcoBoost V6 з подвійним турбонаддувом, який тепер видає 700 к.с. в порівнянні з 660 к.с. у вуличного GT 2020 року.


Не пропустіть