Volkswagen T7 виїхав для фінального випробування (Фото)

Судячи по мінімальній кількості камуфляжу, який має помічений днями прототип Volkswagen T7 Multivan, до офіційного дебюту моделі залишилося всього кілька тижнів.

Відзначимо, що пройшов майже рік з моменту, коли фотошпигунам вперше вдалося сфотографувати нове покоління фургона на гоночній трасі. Швидше за все, інженери і тест-пілоти знаходяться на фінальній стадії випробувань.

Якщо ви вперше чуєте про Multivan наступного покоління, найважливіше, що вам потрібно знати, це те, що в основу нового покоління моделі ляже платформа Volkswagen MQB. Очікується, що в середині червня мікроавтобус під назвою Multivan Bulli дебютує з використанням останніх розробок компанії в області силових установок, електронних систем і можливостей підключення.

Перш за все, Volkswagen підтвердив наявність гібридної версії нового Multivan. Електрифікована силова установка, хоч її характеристики офіційно і не розголошувалися, повинна бути запозичена у останніх підключаємих гібридів VAG, що означає, що в її основу ляже 1,4-літровий бензиновий двигун в парі з електромотором, сумарна потужність яких сягатиме 242 к.с . і 400 Нм крутного моменту. Такі ж цифри ми бачили в VW Golf GTE і родинних моделях від Audi, Skoda і SEAT.

Очевидно, що новий Multivan зможе вмістити до семи пасажирів, і недавній рекламний ролик натякнув на його трансформований салон. У T7 буде довша колісна база, ніж у T6.1, а з опціональним панорамним люком на даху, вперше запропонованим на Multivan, висота над головою буде більше, ніж у його попередника. Навіть гібридна модель не постраждає від зменшеного простору в салоні завдяки продуманій ергономіці MQB.


Не пропустіть