Кросовер Toyota Fortuner 2022 роки отримає безліч технологічних оновлень (Фото)

Toyota зараз працює над версією свого популярного кросовера наступного покоління, яка, швидше за все, отримає суттєві поліпшення в порівнянні з попередньою моделлю. Модель поточного покоління присутня на ринках вже більше чотирьох років, але її популярність не знижується. Тим сами кросовер Fortuner збирається отримати безліч технологічних оновлень у другій половині цього року. З серпня 2021 року всі варіанти Toyota HiLux ute отримають технологію відстеження транспортних засобів для запобігання викраденню, автоматичну службу SOS, яка активується після серйозної аварії, модель SR5 і вище отримає двозонний клімат-контроль.

Такі ж оновлення очікуються і на Toyota Fortuner. Всі моделі, випущені в серпні 2021 року, отримають систему стеження за транспортними засобами і технологію SOS, а також будуть відрізнятися антеною типу «акулячих плавців». Всі моделі Toyota Fortuner від комплектації GXL і вище отримають двозонний клімат-контроль, а флагманський Crusade також отримає камеру з оглядом на 360 градусів. Toyota Fortuner у версії Crusade отримає технологію, якої до тепер не вистачає в Toyota HiLux: попередження про перехресний рух ззаду і попередження про мертвій зоні.

В даний час Toyota Fortuner доступний з 2,8-літровим дизельним і 2,7-літровим бензиновим двигуном. Перший розвиває потужність 204 к.с. і крутний момент 500 Нм, а другий 166 к.с. і 245 Нм крутного моменту. Дизельний двигун поставляється в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач з гідротрансформатором, а бензиновий агрегат пропонується з 5-ступінчастою механічною коробкою передач або 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач.


Не пропустіть