Флагманський позашляховик BMW X7 помітили на тестах (Фото)

Здається, що BMW X7 щойно вийшов на ринок, але найближчим часом флагманський позашляховик отримає оновлення, про що свідчать шпигунські фотознімки замаскованого прототипу.

Рестайлінг X7 послужить оновленням в середині циклу, яке, за традицією BMW, ми повинні побачити в 2022 році в якості моделі 2023 року. Саме тоді BMW представить 7-Series наступного покоління, а рестайлінг X7 допоможе поєднати стиль позашляховика з більш радикальним дизайном 7-Series. Нарешті, BMW перегляне стиль X7 під керівництвом Домагоя Дюкека, який став шеф-дизайнером бренду в 2017 році.

Виробництво BMW X7 здійснюється виключно на заводі BMW в Спартанбурзі, Південна Кароліна, і те ж саме буде і з оновленою версією. Передня панель X7 повністю зміниться з появою нових фар і нової решітки радіатора. В результаті цього «фейсліфтингу», головна оптика буде розташована нижче, що має привести до більш агресивного виду, в той час як так звані «ніздрі» решітки можуть бути розділені.

Модифікації в задній частині, ймовірно, будуть менш істотними і, ймовірно, будуть включати нову нижню панель і, можливо, деякі доопрацювання у внутрішній частині ліхтарів. В інтер’єрі очікуються нові технології, розроблені для наступного BMW 7-Series, який, як стало відомо, в порівнянні з нинішнім поколінням, стане значно більш розкішним.

BMW не розсекретив лінійку силових агрегатів. В даний час X7 пропонує варіанти з рядним шестициліндровим і восьмициліндровим двигуном, включаючи високопродуктивний восьмициліндровий мотор в моделі Alpina. Плагін-гібридний варіант вірогідний, але все ще не вирішено, чи планується випустити X7 з акумуляторною батареєю. Платформа CLAR автомобіля здатна підтримувати електричні силові установки, одна з яких, як відомо, призначена для наступної 7-Series.


Не пропустіть