Новий кросовер Kia Sportage відобразили в підземному гаражі (Фото)

Всього через кілька днів після того, як був представлений Kia Sportage 2022 року, корейському каналу на YouTube вдалося зняти його в підземному гаражі. Sportage, представлений в цьому відео, забарвлений в чорний глянсовий колір, за яким ховаються деякі з найбільш яскравих елементів дизайну. Він як і раніше виглядає більш ефектно, ніж модель попереднього покоління. Він буде виділятися на вулицях, коли почнуться поставки клієнтам.

Кожна панель кузова 2022 Sportage є новою, а передня панель відрізняється особливою сміливістю завдяки широкій решітці у вигляді тигрового носа, виконаної в чорному кольорі, і гострим фарам зі сміливими світлодіодними ДХВ в формі бумеранга. Дизайнери Kia також відмовилися від пишних форм кузова моделі попереднього покоління, надавши цій новій більш чіткі і виражені лінії і складки.

Задня частина доповнює передню з абсолютно новими задніми ліхтарями і помітною світлодіодною смугою. Sportage з відео має ряд матово-сріблястих акцентів, які підкреслюють деякі з нових конструктивних особливостей, включаючи стійки D, повітрозабірники спереду, рокери і задній дифузор/бампер.

Найочевиднішим оновленням салону є нова цифрова приладова панель і інформаційно-розважальний екран, розміщені на одному зігнутому дисплеї. Kia ще не розкрила, з якими силовими агрегатами буде доступний Kia Sportage 2022 року. Він буде продаватися на багатьох ринках, включаючи Європу, як модель 2022 року, а потім з’явиться в Північній Америці як модель 2023 року.


Не пропустіть