Компанія Maserati опублікувала перші фотографії нового купе GranTurismo (Фото)

Італійський автовиробник почав тизерну кампанію для нового купе Maserati GranTurismo. Новинка повинна дебютувати вже до кінця 2021 року, тому виробник опублікував перші знімки закамуфльованого автомобіля з дорожніх випробувань.

Нове покоління Maserati GranTurismo збереже риси попередника, але фари стануть вертикальними, як у флагманського суперкара MC20, а радіаторна решітка змінить свою форму. Об’ємні накладки поки приховують рельєф капота, форму боковин і задніх стійок даху. Передній повітрозабірник тепер має овальну структуру.

Заявлено, що модель збереже передньомоторну компоновку, причому під капотом може виявитися 3,0-літровий бітурбований V6 серії Nettuno. Він відомий по Maserati MC20, де його віддача становить 630 к.с. потужності і 730 Нм крутного моменту. На наявність бензинового ДВЗ під капотом натякають великі повітрозабірники. При цьому очікується, що GranTurismo стане першою моделлю італійського бренду, у якій з’явиться повністю електричне виконання.

Офіційний дебют моделі відбудеться до кінця нинішнього року, але в продажу Maserati GranTurismo не варто чекати раніше 2022 року. Серійне виробництво купе налагодять на реконструйованому заводі в Модені, де вже збирають новий MC20. Слідом за купе GranTurismo дебютує ідентичний по техніці кабріолет GranCabrio.


Не пропустіть