Volkswagen завершив розробку нового бюджетного кросовера Taigun (Фото)

Прем’єра нового средньорозмірного кросовера Skoda Kushaq відбудеться в червні. Автомобіль спроектують на платформі MQB AO IN, яка незабаром ляже в основу нового кросовера Volkswagen Taigun. Напередодні стало відомо, коли чекати його появи.

За неофіційною інформацією, прем’єра новинки відбудеться в третьому кварталі 2021 року (тобто з липня по вересень). Якщо вірити останнім повідомленням, «Тайгун» покажуть ближче до серпня, а його поставки до дилерів почнуться у вересні.

Ціни на кросовер ще не оголошені, але, швидше за все, прайс на модель буде варіюватися в межах 1 мільйона – 1 мільйон 700 тисяч рупій. Конкурувати Taigun належить з лідерами свого сегменту – Hyundai Creta, Kia Seltos і MG Astor.

У гамму двигунів нової моделі Volkswagen повинні увійти два варіанти: літрова бензинова «турботрійка на 113 к.с. і 175 Нм і 1,5-літровий «наддувний» агрегат потужністю 147 к.с. (250 Нм). Зв’язку обом складе 6-ступінчаста МКП, класичний 6-діапазонний «автомат», а також 7-швидкісний «робот» DSG.

Продавати кросовер, як і його побратима по платформі Skoda Kushaq, поки планують тільки на індійському ринку. Втім, в перспективі обидві моделі цілком можуть відправити і на експорт.


Не пропустіть