Стартували продажі нового великого кросовера Volkswagen ID.6 по несподівано низькій ціні (Фото)

Німецький концерн Volkswagen почав продавати в Китаї семимісний кросовер ID.6. У КНР машина пропонується в п’яти версіях, де найдешевша коштує 240 000 юанів (1,01 млн. гривень).

Volkswagen ID.6 вперше показали на автосалоні в Шанхаї навесні 2021 року. Це друга модель компанії на архітектурі MEB. Електромобіль, в залежності від комплектації, продається з 6 і 7-місцевим салоном. По дизайну він нагадує ID.4 – є витончені лінії, плавні форми, а на нижній частині кузова видно обвіс із пластику.

Спереду Volkswagen ID.6 укомплектований великими світлодіодними фарами, які з’єднуються між собою світловою лінією. Остання, в свою чергу, переривається через емблему марки в центрі решітки радіатора. На нижньому боці бампера розташовується повітрозабірник, що поставляє істотний повітряний потік для охолодження деталей трансмісії.

Авто отримало дуже цікавий інтер’єр з якісною обробкою. Масивний сенсорний дисплей мультимедіа встановлений на центральній консолі, за кермом знаходиться ще один цифровий екран «приборки». Наявність акумулятора дає можливість ID.6 проїжджати до 588 км без потреби підзарядки.