Toyota підготувала для моделі Crown 2025 нову версію Nightshade (Фото)

Toyota представила оновлення для моделі Crown 2025, ввівши нову версію Nightshade з «готичним» дизайном. Цей стиль позиціонується між вже існуючими комплектаціями Limited та Platinum. Версія Nightshade пропонується у насичених темних відтінках Storm Cloud (сіром) та Black (чорному), доповнених чорними емблемами, чорними дверними ручками та комплектом чорних 21-дюймових коліс.

Ціноутворення на Crown 2025 починається від 42535 доларів за модель XLE, досягаючи 47045 доларів за Limited, при цьому Nightshade стартує з 49860 доларів.

Як і для XLE і Limited, версія Nightshade оснащується гібридним двигуном Crown потужністю 236 кінських сил, що включає 2,5-літровий чотирициліндровий двигун і три електромотори, що працюють з безступінчастою CVT трансмісією. Найпотужнішою є система Hybrid Max з 340 кінськими силами для версії Platinum. Повний привод стандартний для всіх комплектацій.

У 2025 модельному році всі версії Crown оснащені передніми сидіннями, що підігріваються і вентилюються, а також підігрівом рульового колеса. Комплектація Platinum виділяється наявністю проекційного дисплея, що додатково підвищує комфорт та рівень технологій в автомобілі.


Не пропустіть