З’явилися знімки інтер’єру нового фургона Volkswagen ID Buzz (Фото)

Минуло багато часу з того часу, як Volkswagen представив модель ID Buzz у вигляді концепт-кара на Північноамериканському міжнародному автосалоні 2017 року, проте серійна версія пасажирського електрофургона досі так і не дебютувала. Але завдяки фотошпигунам дещо про новинку ми вже знаємо.

Якщо зовнішність електрокара Volkswagen ID Buzz була розкрита фотошпигунами на більш ранніх знімках, то про інтер’єр до сьогоднішнього дня нічого не було відомо. Як і на самих останніх шпигунських знімках, тут тестовий мул маскується під фургон VW Transporter попереднього покоління. Однак, якщо зазирнути всередину кабіни, можна побачити іншу компоновку, яка говорить нам, що насправді це прототип інтер’єру майбутнього ID Buzz.

Крім оновленого значка VW на рульовому колесі, тестовий мул також отримав два екрани і важіль перемикання передач поруч з комбінацією приладів. На ручці є режим B, який на електрокарах використовується зазвичай для більш ефективного рекуперативного гальмування.

Однак важливо відзначити, що це може бути просто імпровізований інтер’єр для тестування інструментів майбутнього VW ID Buzz, що означає, що це ще не остаточний варіант салону.

Офіційний дебют нового Volkswagen ID Buzz відбудеться в 2022 році, при цьому модель буде продаватися спочатку в Європі. Версія для США буде представлена ​​в 2023 році в спрощеному модельному ряду: з одинарною колісною базою і в кузові пасажирського фургона.


Не пропустіть