Honda офіційно представила Civic 2022 (Фото)

Відбувся офіційний дебют нового Civic від Honda 2022 модельного року. За словами компанії, автомобіль орієнтований на молодих і активних покупців.

Решітка радіатора Civic Hatchback відрізняється від тієї, що встановлена на седані, проте ключові зміни зовнішнього вигляду торкнулися задню частину автомобіля. Візуально модель сприймається більш компактною за рахунок зменшення заднього обвіса і загальної довжини автомобіля на 12,4 см. Вантажний простір хетчбека також став трохи менший.

Автомобіль доступний в комплектації Civic Sport з 4-циліндровим двигуном без наддуву на 2,0 літра. Потужність двигуна досягає 158 к.с. Покупцям також доступна компоновка з трьома педалями, 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом потужністю 180 к.с. На відміну від седана, хетчбек доступний з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

У компанії відзначили, що для надання більшої «спортивності» в Civic Hatchback були внесені зміни в настройках підвіски і рульового управління. Складання автомобілів буде здійснюватися на заводі в Грінсбург в американському штаті Індіана.


Не пропустіть