У Каліфорнії показали, якими будуть автомобілі Lincoln в 2040 році (Відео)

Компанія Lincoln спільно зі студентами коледжу дизайну Art Center в Каліфорнії представили, як можуть виглядати моделі авто в 2040 році. Результатом проекту став короткий відеоролик, опублікований на YouTube-каналі компанії.

За завданням інженерів, розробники повинні були представити не тільки концепти 2040, але і людей в них. Традиційні картинки не могли передати всю повноту ідеї. Тому підсумком проекту стала короткометражка.

При розробці концептів працювали відразу чотири команди студентів, кожна з яких працювала над історією конкретного автомобіля: дво-, чотири-, шестимісного кросовера.

Всі моделі повинні були відповідати концепції Case марки Lincoln, що розшифровується як Сonnected, Аutonomous, Shared, Electric (підключений, автономний, шерінговий, електричний).

Автомобілі різних команд вийшли візуально схожими. Їх ріднять широкі і приземкуваті силуети, у деяких – зсувні двері. Всередині додали великі дисплеї, інтерактивні скла, які містять інформацію про навколишній світ і предмети, систему автономного управління.


Не пропустіть