Знаменитий дводверний Jeep Wrangler прибрали з Європи: названо причину (Фото)

На Старому континенті американський позашляховик буде доступний виключно з чотирма дверима і установкою PHEV.

В Європі дуже жорстокі норми викидів, в зв’язку з чим автовиробники повинні постійно оновлювати свої модельні ряди, щоб не платити величезні штрафи за перевищення рівня викидів CO2. Наприклад, з наступного року Wrangler буде випускатися тільки для PHEV, і це фактично «уб’є» дводверну версію, оскільки електрифікована трансмісія пропонується тільки в більш практичному стилі кузова.

Іншими словами, з двома дверима Wrangler скоро піде в минуле на Старому континенті. Фактично, продажі моделі були припинені в декількох країнах євро, таких як Франція. Представники Jeep відзначили, що доля задніх дверей Wrangler вирішена, оскільки підключаєме гібридне обладнання не поміщається в більш коротку колісну базу дводверного варіанту.

Дані, отримані JATO Dynamics, показують, що приблизно 30 відсотків клієнтів Wrangler в Європі вибирають дводверную версію. Jeep продав трохи більше 2600 екземплярів культових позашляховиків за перші п’ять місяців року на європейській території, де компанія також пропонує електрифіковані 4xе похідні Compass і Renegade.


Не пропустіть