Нова BMW 5-ої серії з абсолютно новим дизайном попалася на тестах (Фото)

Розробка нового покоління BMW 5-ої серії під назвою G60 йде повним ходом, про що свідчать вперше виявлені замасковані прототипи. Новий седан буде пропонуватися з вибором бензинових, дизельних, підключаємими гібридними і повністю електричними силовими агрегатами, що було підтверджено BMW в минулому році. Це, ймовірно, буде остання 5-а серія, доступна з двигунами внутрішнього згоряння, і перша з повністю електричним силовим агрегатом.

Останній буде називатися i5, щоб відповідати стратегії іменування BMW для їх електричного діапазону (i3, i4, iX, iX3 і т. д.). Поділяючи компоненти з іншими електрифікованими BMW, i5 буде оснащений одним електромотором ззаду, а деякі версії будуть мати другий спереду з повним приводом. BMW i5 також отримає версію M, аналогічну i4 M50, з більшою потужністю і більш спортивним дизайном завдяки пакету M.

Ми очікуємо, що i5 буде оснащена акумуляторами на 70 кВтг і 100 кВтг, що забезпечують дальність ходу понад 400 км. Це допоможе йому конкурувати з Tesla Model S наступного покоління, майбутнім Mercedes-Benz EQE і Audi A6 e-tron.

Судячи з цих перших зображень, нова 5-а серія має класичні пропорції, виглядає довшою і солідніше, ніж нинішня модель, зберігаючи при цьому такі характерні елементи, як довгий ніс, короткий передній обвіс, м’язисті крила і вигин Hofmeister на лінії вікна.

Передня частина характеризується парою агресивних фар під лінією капота. Між ними є велика решітка. На передньому бампері занадто багато камуфляжу, але ми бачимо функціональний центральний повітрозабірник в нижній частині. Задні ліхтарі здаються більш тонкими і подовженими, ймовірно, пов’язаними зі світлодіодною стрічкою. Очікується, що абсолютно нова модель повинна з’явитися на ринку до 2023 або 2024 році.


Не пропустіть