З’явилися нові подробиці про флагманський позашляховик Galaxy Starship

Китайський автовиробник Geely готує до випуску новий флагманський позашляховик під назвою Galaxy Starship, який з’явиться на ринку наступного року. Очікується, що на момент релізу модель отримає назву Geely Galaxy L9, і буде представлена ​​як прямий конкурент Mercedes-Maybach GLS і BMW X7.

Однією з унікальних особливостей Galaxy Starship є його двері. Нижні частини відкриваються у різні боки, а засклені області піднімаються нагору, нагадуючи крила чайки. Автомобіль також має приховані дверні ручки і унікальний дизайн колісних дисків у формі трикутника. На даху можна побачити стильний аеродинамічний “плавник”.

Салон Galaxy Starship розроблений з особливою увагою до деталей. У ньому встановлені інтелектуальні крісла, які не тільки запам’ятовують налаштування, але й можуть висуватися з машини для полегшення висадки і посадки. Кабіна оснащена потужним процесором Qualcomm Snapdragon 8295 та операційною системою Geely з підтримкою інтеграції з телефонами, штучним інтелектом, дронами та розумними окулярами з доповненою реальністю.

Galaxy Starship побудований на новій платформі GEA (Geely Electric Architecture), що є розвитком платформи Geely SEA (Sustainable Experience Architecture). Автомобіль є гібридом PHEV, оснащеним системою Geely Thor наступного покоління (NordThor). Це дозволяє досягти вражаючого запасу ходу та економічності завдяки двигуну з найвищим у світі термічним ККД (44%). Заявлена ​​дальність ходу на електротязі становить 2000 км, а витрата палива у гібридному режимі – лише 3 л на 100 км.


Не пропустіть