Бюджетний аналог Mitsubishi Delica від Dongfeng виходить у продаж

Китайська автомобільна марка Dongfeng готується до початку продажів на місцевому ринку оновленого мінівена Lingzhi M5. Унікальною особливістю цієї бюджетної моделі є платформа, запозичена у четвертого покоління добре відомого автомобіля Mitsubishi Delica. До дилерів новинка добереться до кінця липня.

Рестайлінговий мінівен відрізняється від свого попередника наявністю іншої головної оптики, поділеної на два сегменти, модернізованої решітки радіатора і нових бамперів. Зсувні двері для пасажирського відсіку на догоду безпеки тепер буде розташована тільки з правого боку.

Машина, як і раніше, буде пропонуватися покупцям в двох варіантах салону: 7-місцевому і 9-місцевому. Габарити другої версії складуть 5135x1720x1970 мм при колісній базі в 3000 мм. Коротка модифікація отримає довжину в 4735 мм, ширину – 1720 мм, висоту – 1955 мм, а її база буде зменшена на 200 мм.

Що стосується лінійки двигунів, то вона в новому Lingzhi M5 буде представлена ​​1,6-літровим «атмосферником» потужністю 122 кінські сили, що працює в парі з 5-ступінчастою МКПП, а також 2-літровим 147-сильним агрегатом, що поєднується з 6-швидкісною «механікою». На відміну від донора повного приводу у китайського мінівена не буде навіть за доплату.

Ціни на оновлену модель вже оголошені. За автомобіль проситимуть від 59 тисяч 900 юанів або 252 тисячі гривень за нинішнім валютним курсом. Продавати його за межами «Піднебесної» не планується.


Не пропустіть