Спірний дизайн Cybertruck може призвести до провалу продажів (Фото)

В кінці цього року або на початку 2022 року електричний пікап Tesla Cybertruck надійде в масове виробництво на заводі в Техасі, який на даний момент добудовують.

Ілон Маск заявив про те, що електричний пікап Tesla Cybertruck має спірний дизайн, тому він не здивується, якщо продажі моделі виявляться провальними. Якщо порівнювати новинку з її конкурентами, то зовнішність Cybertruck викликає неоднозначні емоції.

Відзначимо, що сегмент електричних пікапів набирає обертів і більшість автокомпаній займаються розробкою таких моделей. Серед конкурентів Tesla відзначимо Rivian, Canoo і Lordstown Motors, але їх наявність тільки підігріває інтерес. Інноваційний дизайн Cybertruck, на думку Ілона Маска, може відлякати клієнтів, при цьому глава Tesla виступає за неповторну зовнішність і унікальність.

Відомо, що серійний пікап буде мати схожий дизайн з шоу-каром, який показали в 2019 році. Серед змін відзначимо, що класичні дверні ручки будуть замінені на датчики, які автоматично відкриють двері при наближенні власника.


Не пропустіть