ТОП-7 найкращих автомобілів для початківців водіїв

Редакція інтернет-порталу 110km склала список кращих автомобілів для початківців водіїв. В добірку увійшли сім невеликих машин, для обслуговування яких не знадобиться значних фінансових витрат.

Kia Soul з механічною коробкою передач і сучасним зовнішнім виглядом стане відмінним транспортним засобом для новачка на дорозі. Серед основних плюсів місткий салон і доступний цінник.

Mazda CX-3 2018 року випуску зараз представлена ​​лише на вторинному ринку, але сімейним автомобілістам, які тільки починають водійську кар’єру, варто звернути увагу на цей кросовер.

Просторий Volkswagen Jetta теж відмінний вибір для початківців. В салоні машини з комфортом розміщуються 4-5 пасажирів, а в багажнику можна перевозити об’ємні вантажі. Приємний бонус – низька витрата палива.

Якщо бюджет при купівлі авто не так важливий, то можна звернути увагу на Mini Cooper. Завдяки маневреність шасі автомобіль вважається одним з кращих в управлінні. До того ж базове оснащення включає в себе ряд опцій, які у інших брендів можна придбати тільки за окрему плату.

Toyota Yaris/Vitz можна назвати улюбленцем початківців водіїв. Невеликі габарити, якісна збірка і відсутність серйозних проблем під час експлуатації. Єдиний мінус – більшість пропозицій на ринку з першим кермом.

Mazda 3 теж досить затребувана завдяки своїй надійності. На вторинному ринку непоганий вибір даних автомобілів різних років.

Volkswagen Golf теж відрізняється хорошим базовим оснащенням, динамічним дизайном і комфортним салоном. Але власнику потрібно бути готовим до більш дорогому сервісному обслуговуванню в порівнянні з японськими або корейськими конкурентами.


Не пропустіть