Наступник Ferrari LaFerrari знову помічений під час тестів (Фото)

Тестовий мул наступника Ferrari LaFerrari все ще проходить випробування. Ці нові шпигунські фотографії дозволяють вперше поглянути на його матовий кузов і інтер’єр. Наступником однієї з найбільш ексклюзивних моделей італійської фірми стане потужний гібрид, який з’явиться до середини десятиліття.

Нова модель, яка замінить ексклюзивний Ferrari LaFerrari, знову була помічена в новому раунді випробувань, хоча, на відміну від попередніх випадків, на цих шпигунських фотографіях показаний корпус в матовому чорному кольорі і з деякими приклепаними деталями, які заважають побачити, що вони приховують під собою.

Свіжі зображення дозволяють також заглянути всередину, а також на серію кодів, пов’язаних з роз’ємом OBD, який зберігає дані та інформацію про двигун і всієї електронної системи нового гіперкара. Тестовий мул Ferrari заснований на ексклюзивній моделі LaFerrari Aperta з додатковими абсолютно новими деталями в задній частині.

У той час як передній капот практично повністю позбавлений рельєфу, а вентиляція у вигляді великого повітрозабірника, який простягається по ширині бампера, перемістилася вперед, бічні повітрозабірники, розташовані перед задніми колесами, значно зменшилися. З іншого боку, ззаду наступник LaFerrari отримав ще чотири умовних вихлопних отвори.

Майбутня модель, яка знову буде такою же ексклюзивною і обмеженою, як LaFerrari, отримає фірмовий потужний двигун V12, який, для відповідності суворим стандартам викидів, італійці електрифікували. Технічні характеристики цієї моделі поки тримаються в секреті, але відомо, що майбутній гіперкар не стане однією з найбільших новинок компанії в найближчій перспективі, тому що його прем’єра очікується не раніше середини десятиліття.