Фермери можуть обміняти урожай на пікап Hilux або кросовер Corolla Cross

Бразильський підрозділ Toyota запускає новий сервіс Toyota Barter, який дозволяє фермерам обмінювати урожай на новий автомобіль.

Програмі з промовистою назвою Toyota Barter була вперше представлена ​​в якості пілотного проекту ще в 2019 році, а зараз вона розширилася до дев’яти штатів по всій Бразилії.

Автовиробник заявляє, що 16 відсотків його продажів вже доводиться на клієнтів з агробізнесу, тому новий сервіс дозволить Toyota збільшити цей показник і краще обслуговувати своїх клієнтів.

«Toyota Barter стартував як пілотний проект в 2019 році, тому це перший канал продажів в Бразилії, який приймає зерно при покупці автомобіля», – сказав Жозе Луїс Рінкон Бруно, менеджер з прямих продажів Toyota Brasil.

Потенційні покупці можуть використовувати в якості «валюти» найрізноманітніші культури, вирощені в Бразилії: кукурудза і соя, зерно або бобові.

Зібраний урожай бразильські фермери можуть обміняти на пікап Hilux, позашляховик SW4 або паркетник Corolla Cross. Поки новий сервіс підтримують тільки деякі дилери, проте марка планує розширювати цей список.


Не пропустіть