Оновлена ​​Tesla Model S розчаровує якістю навіть своїх шанувальників

Якість збірки ніколи не було сильною стороною автомобілів Tesla, але в останні роки компанія обіцяла зробити серйозні кроки на шляху до прогресу в цій області. На початку 2021 року відбулася прем’єра оновленого ліфтбека Model S і кросовера Model X, які повинні були стати проривом, але, як з’ясувалося, і вони виявилися повні дефектів. Про це розповів один із власників нового Model S, показавши всі недоліки машини на відео.

Відеоблогер з ніком «MrExitStrategy» був великим фанатом сучасної техніки і компанії Tesla зокрема. Нещодавно чоловікові доставили попередньо замовити на початку року рестайлінговий ліфтбек Model S в комплектації Long Range, якість якого розчарувало навіть його.

Браку в оновленій моделі виявилося не менше, ніж в ранніх «Тесла», хіба що вм’ятин на кузові виявити не вдалося. Блогер поскаржився на присутність подряпин на лакофарбовому покритті кузова своєї машини, а також на скрип їх дверей. За його словами, в салоні при їзді періодично з’являються сторонні шуми, а гумові ущільнювачі виглядають, як ніби їх тільки зняли з уживаного автомобіля. А ще його здивування викликало наявність сміття і пил за склом щитка приладів і всередині скла водійських дверей.

При цьому в своєму відео власник «Тесли» заявив, що незважаючи на всі виявлені недоліки він не збирається розлучатися зі своєю машиною.

У Tesla вже відреагували на відеоролик, який набирає популярність в YouTube, пообіцявши, що усунуть частину недоліків показаного в відео автомобіля.


Не пропустіть