Новий рамний позашляховик Great Wall Tank 600: розсекретили китайського конкурента Land Cruiser 300 (Фото)

Китайський автовиробник Great Wall підігріває інтерес до своєї нової моделі, мова йде про позашляховик під назвою Tank 600. Дану машину компанія позиціонує як конкурента Toyota Land Cruiser 300.

Новий рамний позашляховик Great Wall Tank 600 показали на перших офіційних зображеннях, в той час як його повноцінна презентація повинна відбутися 29 серпня і буде проходити в рамках автосалону в Ченду.

Слід сказати, що Tank є новим брендом китайського виробника, під яким планують випускати тільки позашляховики з рамною конструкцією.

У модельному ряду вже є модель Tank 300, а варіація з індексом 600 стане флагманською. Повідомляється, що позашляховик за розмірами буде схожий з Toyota Land Cruiser 300, а в його основу закладена нова модульна архітектура з поздовжнім розташуванням силового агрегату.

У рух машина буде приводитися 3,0-літровим турбованим двигуном потужністю 354 кінські сили при 500 Нм крутного моменту.

В якості трансмісії буде передбачена 9-швидкісна автоматична коробка передач. Також з мотором буде спільно працювати 48-вольтовий стартер-генератор. Більш детальні відомості про новинку на даний момент не розкриваються.


Не пропустіть