Chery може випустити новий пікап на базі Tiggo 7

Зростання ринку компактних пікапів, схоже, привертає все більше уваги великих автовиробників. Доказом цього є те, що після Fiat (Торо), Renault (Duster Oroch), Ford (Maverick) і Hyundai (Santa Cruz) китайська Chery стає одним з останніх виробників, зацікавлених у вході в цей сегмент. З чуток, ідея бренду полягає в розробці пікапа на базі SUV Tiggo 7.

Інформація була недавно опублікована пресою в Південній Африці, країні, де Chery планує повернутися до роботи в кінці року. Під час прес-конференції перед запуском Tiggo 4 Pro в Йоганнесбурзі слайди, показані на презентації, продемонстрували появу серії майбутніх моделей. Серед них особливо виділяється «Tiggo PUP», який пізніше був підтверджений як новий пікап.

На жаль, поки не вдалося дізнатися подробиць, але все вказує на розробку цілісного пікапа, похідного від Tiggo 7, який зовсім недавно змінив покоління. Позашляховик має розмір, аналогічний розмірами Hyundai Tucson, Ford Bronco Sport і Jeep Compass, що говорить про те, що пікап буде конкурувати з вантажівками, створеними на основі цих моделей, тобто Santa Cruz, Maverick і Toro відповідно.

Запуск очікується в 2023 році, і на даний момент поки тільки в Південній Африці.