Toyota представила дві спецверсії пікапа Hilux (Фото)

Новинки від компанії Toyota з’являться на ринку Таїланду.

Марка Toyota представила відразу дві спецверсії пікапа Hilux для Таїланду. Обидві модифікації називаються Revo GR Sport, але якщо в одній з них пікап отримав зменшений кліренс, потужні гальма, а також розвинений аеродинамічний обвіс, то друга версія підготовлена для подолання бездоріжжя.

Спортивний пікап Hilux Revo GR Sport відрізняється оригінальним переднім бампером з характерними закінченнями, які імітують аеродинамічні елементи, а також накладками на пороги і дифузором, розташованим на задньому бампері. Також новинка має 17-дюймові колісні диски, пофарбовані в чорний колір, на які натягнуті чисто асфальтові шини. У салоні новинки знаходяться сидіння з розвиненою бічною підтримкою і інтегрованими підголівниками, а також спортивне кермо з «нульовою» міткою.

Кліренс «спортивного» Hilux зменшили на 23 мм. Пікап оснащується більш потужними гальмівними механізмами з супортами червоного кольору. Такий автомобіль в Таїланді будуть комплектувати 2,8-літровим дизельним агрегатом потужністю 204 к.с. і 500 Нм крутного моменту, 6-діапазонною АКПП і заднім приводом.

При цьому системою повного приводу за замовчуванням оснастять другу позашляхову версію Hilux Revo GR Sport. Крім цього, вона обзаведеться посиленою підвіскою з новими амортизаторами і ресорами, захистом днища і 18-дюймовими колісними дисками. Силовий агрегат у другій модифікації – той же самий, що і у «спортивного» виконання. Новинки вже доступні до замовлення в на ринку Таїланду.


Не пропустіть