Оновлений позашляховик Dacia Duster: свіжа інформація про популярний кросовер

Нова версія румунського позашляховика доступна з роботизованою трансмісією замість класичного «автомата».

У Європі оновлений Dacia Duster починаючи з вересня буде пропонуватися з рядом змін. Так, позашляховик отримав Y-подібні денні ходові вогні, а також світлодіодні фари, однак вони доступні не у всіх комплектаціях.

Салон новинки також відрізняється наявністю 8-дюймовогого сенсорного монітора інформаційно-розважальної системи з функцією підтримки систем Android Auto і Apple CarPlay. У повноприводному виконанні позашляховик оснащений навігацією, який показує водієві кут нахилу автомобіля при русі по пересіченій місцевості. Також в бічних дзеркалах є камери, завдяки яким спрощується процес парковки і їзди по бездоріжжю.

Однак головні зміни торкнулися технічної частини. Так, оновлений Dacia Duster отримав шестидіапазонну роботизовану трансмісію EDC з подвійним зчепленням. Дана коробка передач пропонується на версії з переднім приводом і 1,3-літровим 150-сильним турбодвигуном.

Також в Європі покупцям біпаливної модифікація позашляховика, яка отримала 50-літровий балон скрапленого газу, який розташували на місці запасного колеса. Запас ходу в даному виконанні становить понад 1,2 тисячі кілометрів.


Не пропустіть