Genesis GV80 отримав розкішну версію на шістьох (Фото)

Компанія Genesis представила на ринку Південної Кореї кросовер GV80 2022 модельного року. Основним нововведенням стала поява особливо розкішного варіанту з роздільними кріслами на середньому ряду. Крім того, позашляховику розширили набір доступного обладнання та гаму відтінків кузова, а також додали можливість бездротового оновлення медіасистеми.

Особливо комфортні крісла другого ряду розділені масивною консоллю, в яку вбудовані підстаканники з підігрівом і охолодженням, елементи управління мультимедійною системою і бездротова зарядка для гаджетів. Крім цього, для задніх пасажирів передбачені індивідуальні монітори, а кліматична установка зроблена чотиризонною.

Серед додаткового обладнання для кросовера з’явилася система, що обертає вентилятор кондиціонера ще 30 хвилин після вимкнення двигуна. Це потрібно для додаткової просушки системи, що виключає можливість появи неприємного запаху. Крім того, Genesis GV80 тепер можна оснастити підніжками з електроприводом, а в базову комплетацію кросовера з молодшими моторами (2,5-літровий бензиновий і 3,0-літровий дизельний) увійшли чотирипоршневі гальмівні супорти спереду.

Функція бездротового оновлення бортового софту відкриє доступ не тільки до свіжого програмного забезпечення, а й до нових тем оформлення інтерфейсу медіасистеми. Кузов оновленого кросовера можна пофарбувати в два додаткових кольори (відтінки червоного), а для інтер’єру підготували схему, яка поєднуватиме в собі коричневий і ванільно-бежевий варіанти.

Прийом замовлень на оновлений кросовер в Південній Кореї вже відкритий, але ціна шестимісної версії поки не названа.


Не пропустіть