Компанія Suzuki представила нову модель Wagon R Smile зі зсувними дверима (Фото)

Новий Wagon R Smile зовні нагадує Suzuki Hustler, хоча і відрізняється більш просторим і високим кузовом. При цьому модель отримала деяку ретро-стилістику, особливо виражену в круглій передній оптиці. Сама ж форма кузова квадратна, зате задні двері розсувні.

Габаритні розміри моделі складають 3395x1475x1695 мм, що на 45 вище, ніж у Wagon R. Це дозволяє віднести модель до сегменту кей-карів.

У рух Suzuki Wagon R Smile наводиться 0,66-літровим бензиновим агрегатом, який видає скромні 49 к.с. потужності і 58 Нм крутного моменту. Є версія і з гібридною силовою установкою, але на базі тієї ж ДВЗ. Всі версії новинки будуть оснащуватися варіатором, а привід може бути, як переднім, так і повним.

Оснащення у такого кей-кара досить багате. Так, за доплату можна встановити камери кругового огляду, мультимедійну систему з великим 9-дюймовим тачскріном, адаптивний круїз-контроль і повністю світлодіодну оптику. На вибір представлено 12 варіантів забарвлення: вісім двоколірних (з контрастним дахом) і чотири однотонних.


Не пропустіть