Land Rover представив особливу версію позашляховика Defender V8 Bond Edition (Фото)

25-й фільм про Джеймса Бонда «Немає часу вмирати» нарешті вийде в кінотеатрах 30 вересня. Коли це станеться, Бонда можна буде побачити в кількох Aston Martin, але також на великому екрані з’явиться Land Rover. І ця спеціальна версія Defender V8 буде доступна невеликій кількості покупців.

Land Rover називає його Defender V8 Bond Edition. На жаль, такі додаткові аксесуари, як кулемети або катапультні сидіння, отримати не вдасться в першу чергу тому, що такі речі незаконні, а також тому, що Defender, схоже, не є однією з машин Бонда. Якщо судити по різним трейлерам до фільму, то екранний Defender – один з багатьох Land Rover, за кермом якого з’являються негативні персонажі. Він, безумовно, має відтінок чорного і укомплектований чорними 22-дюймовими колесами. Він також отримує спеціальний значок Defender 007, заставку 007 для інформаційно-розважальної системи та лампи підсвічування біля дверей з проекцією.

Всі Defender Bond Edition будуть чотирьохдверною версією 110, оснащеної 518-сильним 5,0-літровим двигуном V8 з наддувом. Цього достатньо, щоб розігнати здоровенний позашляховик до 100 км/год приблизно за 5 секунд, і, варто відзначити, що зв’язок з Бондом привносить в спеціальну версію значний крутний момент. Модель буде досить рідкісною, оскільки Land Rover планує побудувати всього 300 примірників.

«Land Rover Defender V8 Bond Edition – це ексклюзивний варіант найпотужнішого серійного Defender з коли-небудь створених, натхненний автомобілями, показаними на екрані в “Немає часу вмирати”. Він буде зустріччю двох великих британських брендів і є унікальною подією для 38-річної співпраці Land Rover з Джеймсом Бондом», – сказав директор бренду Land Rover Фінбар Макфолл.

Defender V8 це досить дорогий позашляховик – він коштує 100 000 доларів за версію 110. Однак Bond Edition буде трохи дорожче – Land Rover вказує стартову ціну в США в 114 600 доларів. Що стосується фільму, у шанувальників Бонда в США є тиждень, щоб почекати прем’єри – позашляховик з’явиться на екранах в кінотеатрах США 8 жовтня.