Honda представила семимісний бюджетний кросовер BR-V другого покоління (Фото)

Японська компанія випустила новий бюджетний кросовер BR-V з трирядним салоном

Honda представила компактний кросовер BR-V другого покоління. Модель, що отримала трьохрядний салон з сімома посадочними місцями, дебютувала в індонезійській Джакарті. Це найпопулярніша модель японської марки в цій країні – на BR-V першого з 2015 року покоління довелося близько 30% продажів компанії.

Зовні автомобіль вийшов схожим на концептуальний кросовер N7X, який дебютував навесні 2021 року. Позначення кросовера розшифровується як «New 7-Seater eXcitement». Після зміни покоління автомобіль обзавівся більш вузькою світлодіодною оптикою з L-подібними денними ходовими вогнями.

Що стосується салону, то розробники обіцяють «комфорт і практичність мінівена». Кросовер отримав аналогову панель приладів, між циферблатами якої розташувався 4,2-дюймовий інформаційний TFT-дисплей, а також медіасистема з 7-дюймовим сенсорним екраном.

Honda BR-V другого покоління буде доступний з безальтернативним 1,5-літровим бензиновим двигуном, що розвиває 121 к.с. і 145 Нм крутного моменту. Мотор діє з варіатором, що передає тягу на передні колеса.

Ціни на Honda BR-V нового покоління поки не оголошені.