Нацполіція планує закупити 46 нових кросоверів на суму 24 млн гривень

Національна поліція України регулярно оновлює свій автопарк. Цього разу відомство має намір закупити 46 легкових автомобілів спеціального призначення типу універсал (кросовер). Відповідна заявка зареєстрована на сайті публічних закупівель ProZorro.

В поданій заявці на тендер вказано два лоти. Згідно з нею, в комплектацію 23 кросоверів повинні входити аналогово-цифрові радіостанції, світлодіодні панель-балки синьо-червоного кольору і гучномовний пристрій. Друга партія машин спеціального призначення (також у кількості 23 одиниць) повинна комплектуватися сигнальним світлодіодним маячком синього кольору на магнітній основі.

Очікувана сума першої заявки становить 12,6 млн гривень, а другої — 11,4 млн грн. Тобто кожен кросовер обійдеться в 547 826 і 495 652 гривень відповідно. Загальна сума закупівлі становитиме 24,067 млн гривень. Торги відбудуться 10 жовтня. Поставити автомобілі відомству мають не пізніше 10 грудня цього року.

Моделі та марки транспортних засобів у заявці не зазначені. Замовник тільки уточнив, що вони мають бути 2021 року випуску, оснащені бензиновим двигуном і відповідати екологічному стандарту не нижче Євро-5. Колір кросовера — білий, конфігурація кабіни п’ятимісна. У комплектацію мають входити кондиціонер і противикрадальна система.