Volkswagen продав 70 000 електричних хетчбеків ID.3 (Фото)

З 144 000 електричних хетчбеків ID.3, які були замовлені в Європі за перші дев’ять місяців року, приблизно 50 відсотків були куплені людьми, які ніколи раніше не володіли Volkswagen.

Електрокар Volkswagen ID.3 став справжнім хітом в Європі. Про це сказав Клаус Зеллмер, глава відділу продажів VW. Причому він зазначив, що новинка допомогла марці залучити нових клієнтів, які раніше ніколи не володіли машинами Volkswagen. За його словами, число таких власників ID.3 становить близько 70 тисяч осіб.

«Це переконливий доказ того, що ми на правильному шляху з цим автомобілем і нашою стратегією електричної мобільності», – резюмував Клаус Зеллмер.

Цей відсоток нових покупців бренду набагато вище, ніж у середнього автомобіля, близько 36 відсотків покупців якого, як правило, є новими для бренду.

Так що не дивно, що ID.3 був найбільш продаваним електромобілем в Західній Європі в серпні.

А сумарні продажі ID.3 і ID.4 допомогли Volkswagen стати лідером ринку електромобілів в Європі в першій половині 2021 року. Згідно з опитуванням VW, 60 відсотків німецьких клієнтів вибрали ID.3 через його екологічні характеристики, а 51% опитаних на перше місце поставили його технології.


Не пропустіть