Lexus LX отримав модифікацію для бездоріжжя 600 Offroad (Фото)

На цьому тижні відбулася офіційна прем’єра нового покоління позашляховика Lexus LX. Автомобіль показали в двох варіантах виконання: LX500d і LX600. Напередодні стало відомо, що останній отримає в Японії версію для бездоріжжя.

Нова JDM-модифікація буде називатися Lexus LX 600 Offroad. Її головною відмінністю від звичайних позашляховиків стане злегка модернізований дизайн і покращена позашляхова складова.

Зовні відрізнити LX600 Offroad від стандартного бензинового виконання можна буде по зменшеним до 18-дюймів колісним дискам, взутим в спеціальні покришки, призначені для їзди поза асфальтом. Крім того, такому LX дістануться чорні розширювача колісних арок, а також вставки з боків решітки радіатора аналогічного кольору.

Головним технічним нововведенням позашляхової версії LX 2022 стане поява у моделі переднього, центрального і заднього диференціалів підвищеного тертя, в той час як базовий варіант LX 600 має тільки один диференціал, розташований на задній осі.

Приводити в рух LX600 Offroad належить 3,5-літровому бензиновому твін-турбірованному V6, що видає 415 кінських сил і 650 Нм крутного моменту. Зв’язку йому складе десятідіапазонна автоматична трансмісія.

Чи будуть продавати такий позашляховик за межами Японії, не уточнюється.


Не пропустіть