Кросовер Chevrolet Trailblazer може перетворитися на пікап (Фото)

Компанія General Motors розглядає можливість випуску компактного пікапа на базі кросовера Chevrolet Trailblazer, пише TFL Car. Джерела видання припускають, що новинка могла б не лише позначити присутність марки у новому сегменті, але й успішно конкурувати із новітніми аналогами інших виробників.

Кросовер Trailblazer успішно зарекомендував себе на ринку США – за 2021 GM вже продала близько 80 тисяч таких автомобілів. Крім того, видання наголошує на готовності місцевого ринку до легкових пікапів загалом. Як приклад наводяться Hyundai Santa Cruz та Ford Maverick, який компанія розробила на базі кросовера Bronco Sport.

П’ятиметровий Ford Maverick більший за Chevrolet Trailblazer і оснащується силовими установками на 194 і 254 к.с., що також перевершує характеристики кросовера від GM. Однак видання передбачає, що трохи компактніші розміри дозволили б виробнику зробити гіпотетичний пікап Chevrolet більш доступним за ціною, ніж конкуренти аналогічної конструкції, а менш потужні силові установки забезпечили б йому перевагу з точки зору витрати палива.

Офіційно про перспективи розробки компактного пікапа з несучим кузовом, концерн General Motors не повідомляв. Однак чутки про такі можливості ходять із 2019 року.


Не пропустіть